Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit eszik egy béka? (FONTOS)

Mit eszik egy béka? (FONTOS)

Figyelt kérdés
Találtam egy kis békát, no nem olyan kicsi, de nem is nagy, nem akartam kint hagyni mert úgyis halál lett volna a vége és egyébként is szeretem a békákat! Tehát a kérdés adott :) (Annyit még, hogy eddig legyeket adtam neki meg kukacot, a legyek nagyjából megvannak, a kukac eltűnt, nem tudom megette e vagy csak beásta magát a földbe) Köszönöm a válaszokat előre is! :)
2011. aug. 11. 22:51
1 2 3
 21/23 Platypus ***** válasza:
Kedves utolsó! Tök jó, hogy imádod a békákat, de ha csak imádod és fogalmad sincs az igényeikről, akkor csak kínzod őket. A varangyok SZÁRAZFÖLDI békák. Ilyenkor már rég letudták a szaporodást, közelébe se mennek a víznek. Nedves, de véletlenül sem vizes élőhely kell nekik.
2016. máj. 16. 07:56
 22/23 Maresz4321 válasza:
A macska nem bolond békát enni. A kutya sem, de pofozgatja, ha útjába kerül.
2018. máj. 20. 13:48
 23/23 anonim válasza:

Tudom hogy régi a kérdés, és hogy azóta már a béka nincs nálad, de muszály volt válaszolnom. Ennyi álszent választ, mintha nem akart/(tartott) volna gyerek korában senki tartani békát. Én is tartok/tartottam, 1-2 hét után mindig vissza engettem, és még soha nem halt meg nálam béka, tóból ahonnan hoztam, szereztem neki mindig friss vizet (általában piciket tartottam/tartok)

Kaptak enni, pici kukacot, szúgyog, esetleg légy. (Most is lesz békám.) (Ha nagy helyen van és van egy tálka benne TAVI vízzel, akkor nem kínzás, persze csak ha tavi béka (csak olyat tartottam eddig) ha réti, vagy leveli, akkor nem tom) remélem nem baj hogy így 9 év után válaszoltam, de aki esetleg, szeretne békát és erre téved, láthatja. (Amúgy boltban is lehet venni békát)

2020. ápr. 4. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!