Mi a baj a Fali gekkóval?
Fali gekkója lesz a fiamnak.
Próbálok utána nézni a tartási körülményeinek és tapasztalatoknak, de alig találok infót erről a "jószágról". Agresszív? Büdös? Milyen? Miért tartják ilyen kevesen? Esetleg azért mert túl átlagos?
Vagy annyira egyszerű a tartása hogy szóra sem érdemes?
Mindenhol csak a leopárd gekkóról meg a toke gekkóról írnak és kérdeznek.
Kereskedőkről megvan a véleményem.
TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!
Sok olyannal találkoztam aki a saját (kereskedői)érdekei szerint jellemezte a fajt. Pl.egyszer vettem az akváriumba 2db.pici szürkés-barna vizi békát. Azt mondta a kereskedő jól elvan a halakkal,szúnyoglárvát meg ilyesmit eszik,hát igen... 3 nap alatt felzabáltak 15 db.neonhalat pedig akkorák voltak mint maguk a békák.És még csak bele sem pusztultak!!!Ugyanez vonatkozik az általuk takarítós illetve algaevő halként emlegetett, általam csak sárkányhalként említett érdekességekről is, amik úgy zabálják fel a sérült guppikat, hogy az egy horror filmbe is beillene.
Amiket eddig találtam róla, azok szerint nem túl népszerű és elég harapós is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!