Miért hámlik a páncélja az ékszerteknősömnek?
jaj köszi megnyugodtam és szerintetek jó kajával etettem szív mix spenótos és a vitakraft reptile special
Van benne hús,mazsola zöldség,élelmiszerek rostokban gazdag, amelynek célja igényei szerint az élő szárazföldi teknősök esznek vagy valami ilyesmi van ráírva ez megfelel ?
Azért hámlik, mert nő. :) Lehet, hogy majd a bőre is hámlani fog, attól sem kell megijedni.
Az enyémek nagyon szeretik még a szárított halat, esetleg megpróbálhatnád azt is adni neki. Azt a fajtát szoktam venni, ami elvileg macskának is meg teknősnek is ajánlott, egy kisebb zacskóban van egy adag (van, amikor sok egész pici hal - ezt szeretjük jobban, és van amikor kevesebb nagyobb hal). Olyan 260-300,- egy zacskó, attól függ, hol veszed.
Szerintem ti nem hámlásról beszéltek.
A teknős páncélján folyamatosan rakódik
le a szmötyi.Esetlegesen az jöhet le róla.
Ma 14:00-es vagyok.
Én arról beszélek, amikor először felhajlik a páncélján egy-egy lemez, majd szépen le is válik. Sokszor egyben gyönyörűen lejön az egész, néha persze kisebb darabokban.
Ezt nevezem "hámlásnak", és a növekedéstől van.
Néha a bőrük ugyanígy jön le, a vízben jól látszik, hogy "lebeg" utánuk, ahogy mozognak.
Ha a kérdező nem erre gondolt, akkor bocsánat, félreértettem.
Adj neki fagyasztott halat :D
A háta meg természetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!