Gekkót vagy teknőst vegyek? (FONtOS! )
Kíváncsi lennék, melyik ragaszkodóbb, melyiknek könnyebb a tartása, melyik mennyi ideig él.Légyszi indokot is ,hogy melyiket! Köszi
12/L
Butaság.Ha te neveled akkor fog.
Évek óta tenyésztek kígyókat,gekkókat.
Elhiheted van benne jártasságom.
Nem ragaszkodnak a hüllők emberhez.
Buták,semmi kötődést nem fognak feléd
semmiféle kötődést mutatni,max egy idő
után megszoknak,de ez nem egyenlő
a ragaszkodással.Neked egy teknős
a megfelelő állat ennyi idősen.
Csak a teknős sokáig él,vedd figyelemben.
Akár 60 évig és elélnek,egyes fajok
100 év fölött is.
Köszi ! -.-
Panelban lakunk . Allergiás vagyok a kutya és macskaszőrre is. Csak reménykedtem hogy talán kicsit szeretni fog. Amúgy én imádom nézni az állatokat, lerajzolom őket, gyönyörködöm bennük. Csak azért mondtam mert a tvben volt h a nyakukba vették a gekkót, stb.
Amúgy téll kössz.:)
Szívesen segítenék,de nekem most csak olyan állatom van eladó,ami neked kezdésnek kicsit drága lenne.(Blizzard,Tremper stb. 50 euro/db áron de van ami drágább)
Ajánlanám neked a teknőst mert tényleg meg tudja szokni az embert.(bár ő sem kötődik)Vagy vehetnél patkányt,bár lehet arra is allergiás vagy.A patkány a legokosabb rágcsálók közé tartozik,ő ténylegesen kötődne hozzád.Amennyiben mindenképp hüllőt szeretnél,ne gátoljon meg,hogy mit mondunk mert én is ennyi idősen kezdtem.Egy tanácsom lenne,csak olyat vállalj be,amivel elbírsz és gondozod,és a szüleidnek nem gond hogy tücskök meg egyéb rovarokat kell hazavinned,hogy megetesd.És tartsd szem előtt : A hüllők nagyon buta állatok,nem táplálnak senki felé érzelmi kötődést sem.
Állatkisokossal értek egyet, a patkány jó választás, most fogok venni :) vagy egér, nekem 4 egerem van, abból egyet nagyon ügyesen be tudtam tanítani(hátsó lábon járás, ugorjon innen ide, körbe forgás), még van 2 másik amelyik elfogadja a kaját a kezemből(hihetetlen aranyosak) , a negyedik meg eléggé antisoc, inkább a kisegereket szoptatja :)
egyébként van gabonasiklóm, nagyon ari állat, ajánlani tudom, ha bébit veszel az olcsóbb is tud lenni egy gekkónál/teknósnél :) jah, és a hüllőd soha nem fog ragaszkodni hozzád, ez van:/ jobb esetben hozzád szok , vagy alapból nyugis a természete(tapasztalat,mármint kígyóknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!