Hogy etessem a Tűzhasú Gőtét?
Persze.... fogtál egy sima mezei gyíkot és befestetted szegény hasát, aztán itt mutogatod.
Engem be nem csapsz, továbbra is photoshop!
azt jelenti, hogy photoshopos barátunk trollkodik, és ne foglalkozz vele, máskülönben sose hagyja abba :P
az én tűzhasú gőtém naponta eszik, mindig csak annyit amennyit akar, ha már nem eszi meg amit berakok neki, azt kiveszem, mert utálja a rohadt ételt.
hogy mit eszik? kizárólag az élő eledelt eszi meg. szoktam neki fogni szúnyogot (azt a legkönnyebb, mert lassan repül), legyet, földigilisztát, egyéb rovarokat. a gilisztát fel kell neki darabolni, egyben nem nyúl hozzá a lustaság :P és ugye tudjuk a giliszta feldarabolva is mozog, tehát tökéletes neki :)
remélem segíthettem, ha bármi van, nagyon szívesen válaszolok, mert imádom a gőtéket, a legjobb állatok a világon!!:)
Nagyon köszi az utolsónak!! :)
Énis imádom őket!!!! :D
Ha ivarérett az állat hetente egyszer-kétszer.
Ha fiatal minden második nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!