Krokodilt lehet otthon tartani?
Figyelt kérdés
A múltkor egy netes videóban láttam hogy valaki az utcán pórázon sétáltat egy krokodilt nagy megtetszett kérdés lehet-e itthon tartani ilyet??? Nem kéne olyan nagy csak kisebb fajta ami elfér otthon. Kádban tartanám nyáron meg van ilyen külső medencénk abba beengedem az jó neki? Mit eszik egy krokó??? Köszi4!!!2009. márc. 31. 10:01
11/15 anonim válasza:
háát én azért ezt a krokodil dolgot jol meggondolnám.egyrészt anyagi okok kiatt,mert valoban huzos a fenntartásuk,meghhát azért gondolj bele,milyet tud harapni egy ilyebn állat? senki ,és semmi nem lenne töle biztonsgban,te s em,nehogy azt gondold egy idö után a tenyerdböl fog enni...ezek vad állatok és azok is maradnak,a kádat meg felejtsd el.....ezt te sem gondoltad komolyan remélem.
12/15 anonim válasza:
ja és hogy mit eszik?hát z szerintem alap,ezt mindneki tudja,hoyg hust -hussal,és rengeteget.
13/15 anonim válasza:
-.- látszik h nem tudja mennyit eszik..a 4,5 méteres krokodil megeszik kb 25kg húst és az 3-4 napra elég neki:) láttam természetfilmbe,és gondolom te nem 4,5m-es krokit szeretnél:D:D
14/15 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy ne vegyél krokodilt!
Elég veszélyes dolog lenne, és nem utolsó sorban drága!
Másrészt azért ez nem egy kutyus, amihez azért nem kell túl nagy szakértelem (bár ahhoz is kell, csak nem ennyi)!
Inkább fogadj egyet örökbe az állatkertben. Biztos örülne neked!:) De hidd el ott legalább jó helyen van barátok között, nálad unatkozna..:)
15/15 anonim válasza:
Krokodil a kádban???? az igen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!