Milyen színű lesz a kaméleon, ha egy olyan szobába teszem aminek mindegyik oldala tükör?
Valószínűleg olyan színű és mintájú, amilyen az adott kaméleonfaj idegességében szokott lenni.
Én sokáig azon gondolkoztam, hogy milyen színű lesz, ha egy olyan szobába tesszük, aminek a fala tele van betűkkel, írásokkal.
De szerintem a tükörszobában ugyanolyan maradna.
Sisakos kaméleon az szerintem pöttyös lesz és fújni fog a tükörre, majd elmenekül, de ha megfordul menekülni kezd, majd mögötte is tükör van, akkor be fog xarni ilyedtében hogy körülvették :)
Bár még nem próbáltam.
Az állatok érdekesen reagálnak a tükörre.
Pl volt egy tyúkom, ami sétált a lakásban és folyamatosan csipogott. Egyik alkalommal kiment a konyha felé, és a nagy fali tükörben meglátta saját magát. Ekkor teljesen szembeállt a tükörrel és lemerevedett. Fél órán át ott állt a tükör előtt mereven és kussban. Később felbátorodott és elkezdte csipkedni a tükröt, de akkor elrángattuk onnan, nehogy összetörje a csőrével.
Amilyen akkor volt, amikor abba a szobába vitted.
De gyorsan beteszel egy színes kártyát akkor olyanná alakul és mivel látja magát a tükörben olyan is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!