Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:18
2/10 anonim válasza:
Hát tükörszínű...:/
És a tükör milyen színű?
Olyan színű amilyen fényt visszaver.
Tehát kaméleon színű lesz :P
Na de az milyen színű?
3/10 anonim válasza:
Átlátszó, ez egyértelmű, ezért ha van kamélonod ne tedd a tükör elé, mert könnyen eltűnik, aztán meg keresheted....:S
4/10 anonim válasza:
Olyan színű, amilyen addig is volt, mert ilyenkor visszacsatolt állapotban van.
5/10 anonim válasza:
mindjárt kitöröltetem ezt a kérdést.
szegény kaméleont miért kínzod.
hogy lehetsz ilyen szemét.
6/10 bamboochatheone válasza:
Utolsó hozzászóló: eléggé retardált lehetsz.
7/10 anonim válasza:
Nem tartom kínzásnak, hogy tükör elé tegye a kaméleont. Mondom ezt állatbarátként és állattartóként.
8/10 anonim válasza:
Ha jól tudom a kaméleon csak akkor rejtőzik el ha vadászik vagy ha zaklatják,javítsatok ki ha tévedek!
9/10 anonim válasza:
de jó kérdés! megnevettettél:)
amúgy szerintem az lenne igazán érdekes, ha egy teljesen tükörszobába tennénk egy kaméleont, 1 db sima tükörrel még mindig ott a környezet többi része, amihez változik :)
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, de ha gondolod kipróbálom. Valszeg ha elég közel rakom a tükröt megilyed és fújni kezd, olyankor át szokott változni pöttyös mintásra ha beparázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!