Az ékszerteknősöknek van fülük? Hallanak minket vagy más hangokat?
Figyelt kérdés
2007. jún. 17. 14:55
1/11 anonim válasza:
A teknősök hallása nem túlságosan kifinomult. Ismerik a magas és a mély hangokat, de különböző hangok között nem tudnak különbséget tenni. Inkább a mélyebb hangtartományt hallják.
2/11 anonim válasza:
Nincs fülük és a rezgéseket érzékelik.
3/11 anonim válasza:
Nah itt van minden! (ezzel senkit nem akarok megsérteni)
Nekem 15 éve van Ékszerteknősöm, és ugy gondolom van fülük. Ha hallják hogy megyek be a szobába akkor elkezdenek moozgolódni. és ha különböző hangokat adunk ki, akkor arra odafigyelnek. legyen a hang mély vagy magas... szóval a tekik hallanak hangokat, és nem a rzgésektől függ... SZERINTEM
4/11 anonim válasza:
nekem is van ékszerteknösöm,16 éves.és van fülük és halják ha szolunk nekik.Mikor hivjuk akkor jönn.az hülyeség hogy nincs fülük és hogy csak a rezgéseket halják.figyeld majd meg......
5/11 anonim válasza:
Van fülük, a mély hangokat hallják, illetve olyanokat is, amiket mi nem. Nézd meg a fejét, két oldalon van egy-egy kis lapos bemélyedés, na az a fülük. Az én drágáim pl. félnek a porszívótól.
6/11 anonim válasza:
Ez előttem szólónak igaza van. tényleg ott a fülük
7/11 anonim válasza:
Nem tudok tudományos magyarázatot adni,de tapazstalataim alapján van fülük,hallják a hangokat.
8/11 anonim válasza:
csatlakoznék az előttem szólókhoz, h igenis hallanak. pedig azt írta az egyik könyvem h nem. pedig hozzám is odajön ha szólok neki
9/11 anonim válasza:
Van fülük mert az enyém felfigyelt mikor hozzákezdtem doblni. :D nemtok dobolni csak a ceruzával hülyéskedtem
10/11 anonim válasza:
előző vok am van fülük mert este aludtak én hozzá kezdte zenét hallgatni (telón) HANGOSAN és felébredtek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!