Hogy tudnám össze szoktatni a pirosfülű ékszerteknősőmet és a sárga fülűt mert 1-szer össze raktam őket és a piros fülű harapdálni kezdte?
Mekkorák a teknősök?
Mert ha 2 különböző méretű (és korú) tekiről van szó, akkor nagyon nehéz lesz vagy majdnemhogy lehetetlen.
Próbáld meg úgy, hogy kiveszed őket a szárazföldre (szoba) és hagyod, hogy ismerkedjenek egymással. Persze azért felügyeld őket.
(Én így tenném, bár az enyémek egyidősek)
Mekkorák a teknősök?
Mert ha 2 különböző méretű (és korú) tekiről van szó, akkor nagyon nehéz lesz vagy majdnemhogy lehetetlen.
A piros fülű ékszerteknős egy felnőtt ember tenyere ő 10-éves ,a sárgafülű pedig 4-5 cm-rel kissebb ő kb 1-2 éves lehet.
Egyik nap raktam ki őket de nem figyeltek egymásra.
Most egy nagy akváriumba vannak középen üveggel elválasztva ,remélem megszokják egymást előbb utobb .
A 2. válaszoló vagyok.
Fogadok, hogy amikor kiraktad őket szépek kétfelé "szaladtak".
Idővel úgyis összetalálkoznak, megszagolják egymást, megmaradnak egymás mellett.
Az akváriumban lévő üveget lehet mozgatni? Mert ha igen én megkísérelném azt, hogy egy pár centire felemelném, hogy az orrukat össze tudják dugni. Így elkezdődhet a vízi ismerkedés is és ha gond van, akkor közbe tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!