Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Lesz egy nagyon pici teknősöm!...

Lesz egy nagyon pici teknősöm! Hogy nézzen ki az akvárium?

Figyelt kérdés

ha tudnátok egy képet linkelni megköszönném :)

akváriumba tegyem vagy abba a másikba?

hogy nézzen ki az akvárium/másik?

mi kell az akváriumba/másikba?

2011. márc. 31. 16:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Akvaterráriumnak hívják :D
2011. márc. 31. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én terráriumnak ismerem. Szerintem tegyél neki be 4-5 centiméternyi vizet, majd bele egy olyan sziklát ami kiemelkedik egy kicsit a vízből. Gyakran ki fog mászni rá, és ott fog sütkérezni. De ne legyen túl kint, mert akkor nem tud kimenni, meg ki is ugorhat a terráriumból. Én a műnövényt javaslom, mert hajlamosak megrágni az élőt.
2011. márc. 31. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
jójó köszönööm :)
2011. márc. 31. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Elsőzör is: Milyen teknősöd lesz? Mert attól még, hogy az elején pici, például az ékszer nagyra nő. Ha pézsmateknős, akkor 10-12 cm is marad.

Az akvaterrárium aljára szórj kavicsot, kisebb nagyobbakat, mert az emésztéséhez szükséges, hogy néha bekapjon egyet és az összemorzsolja neki a táplálékot. A víz magassága annyi legyen, hogy ellepje, de ha kinyújtja a fejét, akkor kiérjen belőle. Legyen benne egy kő, amire kimászhat, szeretnek napozni, bár egyénfüggő.

A vízbe kell egy vízmelegítő, mert ha megfázik akár meg is halhat! A víznek 25 fokosnak kell lennie körülbelül. Nálam van néha élő növény is, mert igen, megeszi, mert szereti és egészséges is.

2011. ápr. 2. 18:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem sárgafülü ékszerteknősünk lesz.
2011. ápr. 2. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:

"A felnőtt sárgafülű teknősök általában 12-20 centiméter hosszúra is megnőnek- egyes idős egyedeknél pedig 30 centiméteres páncélokat is találtak, mivel a nőstények általában véve kicsit nagyobbak mint a hímek."

Ha tudod neki majd biztosítani a helyet felnőtt korában is, akkor sok szerencsét, ha nem, akkor ajánlanám a pézsmateknőst:

[link]

2011. ápr. 3. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!