Hol vegyek lámpafoglalatot?
A 5ezer Ft-os drága hüllős lámpa nekem egy asztali lámpába van, ami 2ezer Ft volt, nem kerámia foglalatos, csak bakelit. Bementem a legközelebbi lámpa boltba, ami itt a VI. Nagymező és Ó utca sarkán van. Fekete színű, van egy talpa és egy hajléony nyaka, amit oda hajlítok ahova akarom.
A westendben a Galapagosban láttam kerámia foglalatos vas búrát, ami ronda, és azt fel se tudtam volna sehova se tenni, mert nincs talpa, csak ilyen lógatós. Azt a terráriumba biztos nem lógatnám be mert megsül az állat ha rámászik, ezt 6 ezerért árulják.
Igazából én csiptethetős lámpafoglalatot kerestem, láttam is E27-es foglalatosat 2 ezer Ft körül, csak azt rendelni kell netről. Boltban nem láttam. Ezért inkább vettem itt ezt az asztali lámpát. Kb 1 éve megy benne az izzó és teljesen jó, nem tesz tönkre semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!