Jó ötlet lenne ha mondjuk társas házban tartanék királypitont? Mennyibe kerül egy példány és nehéz gondozni vmint veszélyes?
Az "ötlet" nem jó.
"Gondozni" ugyan nem nehéz, viszont nagyon veszélyes!
Egy régi kollégám (hosszú ideig!) tartott és szerencsésen megúszta egy rossz mozdulat során (terrárium tisztítás) a kezére tekeredett egy pillanat alatt és nagyon sokáig elszorította azt. Már feketedett a vérkeringés leállása miatt a keze és csak a "nyugodt" viselkedésének köszönhette, hogy elengedte.
Képzeld el ha nem a kezére tekeredik
Noooormális az ilyen ???
Az állatok kiszabadulnak, ezt TÉNY. Mind. Nincs olyan, hogy nem-nem-soha.
Alszol, és becsúszik a takaród alá egy kígyó ... mond már hogy nem akkor kapnál ínfartust ??
Szomszédod előtt ott csúszik a siklód, szerinted az honnan kellene hogy tudja, hogy az egy sikló, és nem egy tengeri übermérges kígyó ???
Ha a közelembe költöznél egy ilyennel készülj fel, hogy análisan fogsz közösülni "kis" kedvenceddel !!
16:02 LoL
Igazad van! :)
03-21 22:17 vagyok, és látod az álszent kis f@szkalap lepontozott. Téged is le fog. Ez mondjuk nem változtat azon, hogy felszeletelném a köcs.g kis kígyóját, ha velem egy házban akarná tartani. nem tudom, milyen mentális betegség kell ehhez, de már biztos van rá szakember. :D
Szerintem tartható egy ilyen állat is, egyáltalán nem veszélyesebb mint egy "bekattant" kutya.
Fontos, hogy a hüllő kis korban hozzád kerüljön és jó szülőktől származzon, ha a szülők szelídek voltak akkor nem lesz gond. Ha egy normális terráriumban van tartva az állat annak megszökése is kizárt. Úgy tudom viszont, hogy ez az állat is CITES lett, vásárlásnál erre fokozottan oda kell figyelni, hogy az engedélyt odaadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!