15000-ft- ból milyen állat, és a felszereléssel eggyütt lehet meg venni?
itt az a kérdés, hogy 15.000ft-ból milyen állatot tudna venni, az igényeinek megfelelő felszereléssel együtt!
Szerintem hörcsögöt, vagy tengerimalacot, esetleg papagájt.
Vaterán pl vannak használt, de megkímélt állapotú ketrecek viszonylag olcsón!
22L
Például egy cicát. Minimális felszerelés kell neki, alvóhely, és ha szobacica, akkor kaparófa meg alom. Itt ami drága, az a fenntartása, kaja, friss alom, oltások, ivartalanítás...
De jó választás még egy közepes méretű akvárium, itt kell maga az akvárium, ami párezer forint mérettől függően, 5 ezerből már egész nagyot lehet venni. Kell világítás, ami drága ha speciálisat veszel, de házilag is megoldható, nekem pl. egy szerelőlámpa van fölötte. Kell még levegőztető szűrővel, ez 3-4 ezer Ft. Valamint a halak, növények bele, ennek az ára attól függ, hogy mit és mennyit veszel. A kajájuk havi szinten 100-200 Ft.
Persze ezt is lehet bonyolítani, ha speciális igényű halakat veszel, akkor vízmelegítő, ph beállító vegyszerek, stb.
3. vagyok, nem is figyeltem a kategóriát:P mivel az volt a kérdés, hogy milyen állatot, úgy gondoltam, hogy még ő sem tudja milyet szeretne.
Hát egy hüllő szerintem rendes terráriummal mindennel együtt nem fog kijönni 15.000ből.
"velem ne viccelődjetek" mi ez fenyegetőzés?:D
Gyanítom, hogy a kérdező már feltette ezt a kérdést, csak ahelyett, hogy nekem válaszolt volna inkább kiírta még egyszer értelmetlenül a kérdését!
Egyébként meg nem viccelődnek a válaszolók! Teljesen jogosan írták amit írtak!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__1586970-15-00..
Veled ne viccelődjünk? Akkor kivel? Te magad egy bazinagy vicc vagy, egy kérdést nem tudsz magyarul, értelmesen leírni. Ne állatra költsd a pénzed, hanem képezd magad.
Ugyanakkor meg kaptál rendes, használható tippeket, már ha eljutottak az agyadig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!