Mennyi ideig él egy sisakos kaméleon?
Figyelt kérdés
szeretnék egy kaméleont, és szeretném megtudni mennyi ideig él. sajnos googlen nem találtam meg(az okosak kedvéért)
elöre is köszi
2010. dec. 16. 21:47
1/3 Kriszti83 válasza:
Élettartamuk a hüllők táborában viszonylag rövidnek mondható, mindössze 4-6 év, ám fogságban tartva ez hosszabb is lehet.
2/3 anonim válasza:
Azt mondják 4 év körül.
Az enyim most olyan 2 éves és már bazi nagy lett.
Jól megnőtt. Nagyon megkedveltem és sajnálni fogom ha meghal, ezért szerintem 3 éves korában beszerzek egy másik picit, hogy legyen valami helyette.
Mást nem igazán tudok csinálni, mert annak is kell majd egy évet várni mire felnő és nekem nagy korában jobban tetszik mint kiskorában.
Olyan vicces dolgai vannak, nagyon jó fej.
3/3 anonim válasza:
5-6 év a természetben.
Fogságban 2-3 évig élnek. Egy 2,5 éves kaméleon már öregnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!