Gekko etetés témakörében járatos ember segítene?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kaptam egy édi gekkót ajándékba. Mivel nem én vettem így nem tudtam nagyon felvilágosítást kérni az eladótól.
Neten olvasgattam, hogy megeszi a rovarokat csótányt,poloskát meg mit tudom én miket.
A kérdésem az lenne, ezeket hol tudom megvásárolni, illetve a leggyakoribb ilyen rovaroknál ha tudtok írjatok árakat is lécci.
Köszönöm!
28/L
2010. dec. 11. 13:39
1/6 gfero válasza:
kisállat kereskedésben lehet venni 1db viaszmoly kb.30ft,lisztkukac kb 1500 kg 300ft egy adag .de lehet adni neki tücsköt ,sáskát és mindenféle élő rovart
2/6 anonim válasza:
nyáron ha van közeletekbe mező ahol nem végeznek semmi vegyi dolgot(permetezés hasonlok) akkor foghatsz szöcskét
de amugy kisállatkereskedésben simán tudsz venni tücsköt lisztkukacot
3/6 anonim válasza:
Off. A liszkukacnak adj búzadarát, tovább él. De ne sokat mert bebábozódik. Állítólag a hűtőben nem bábozódik, mint a légylárva, de ez nem tuti. Tekitulaj...
4/6 anonim válasza:
nos! tücsök, sáska( a sáskát, majd csak ha nagyobb lesz) lisztkukac: na a lisztkukac, is nagyon jó, csak nem mindegyik szereti annyira. de meg lehet próbálni a pókot ( a falról) legyet( szárny nélkül) és a csontkukacot( a légy lárvája) . és ha minen jol megy, magátol megeszi. ha nem, tömni kell!:)
5/6 anonim válasza:
10:12-esnek. nekem vannak lisztkukacaim, és adok nekik almát, szinte minden héten. nagyon dagadtak, de nem akarnak bebábozódni. ha meg véletlenül bebábozódnak, felfalják a többiek. most külön tettem őket, és egy kikelt. és a GEKKO a lisztbogarat is megeheti!
6/6 anonim válasza:
ja, és a hűtőbe tenni állatot(még ha csak egy kukac is) ÁLLATKÍNZÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!