A kaméleon bármilyen színű tud lenni?
Hát a legszínesebb az a tigris kaméleon, az tud lenni piros is, szerinte az ott fönt az tigris, csak az nagyon drága és csak 4 évig él, nem érdemes venni, pedig szép :(
A sisakos kaméleon az olcsóbb, de az csak zöld-sárga-barna tud lenni, de inkább tarkabarka, főleg ha megilyeszted. Ez az enyim:
ja bocs, nem tigris hanem párduc kam :)
ilyen ez, de én láttam élőben, abba volt piros szín is:
Van egy 2x2 méteres kirakat a Bp VI. Szondy utcában, kb a Csengeri utca magasságában.
Egy csomó futóka növény van benne, és ott a csajnak van 2db nagy 25 centis párduc kaméleonja a kirakatba mindig, de néha 1 kisebb sisakos is van, meg teknős is.
Ha arra jársz nézd meg. Meg lehet találni őket a növények közt általában fönt ülnek magason. Azokban szokott lenni piros szín is. Nagyon szépek :)
Áu, hülyeséget írtam.
Szóval ha az Oktogon felöl bemész, nem a Szondy utcába hanem Aradi utcába!
Szal Aradiba bemész, sétálsz kicsit, akkor ezek jönnek szembe, Eötvös utca, aztán Csengery, aztán Vörösmarty, Izabella... akkor meg fogod látni baloldalt lesz ez a nagy növényes kirakat. Amiben a kaméleonok ülnek.
Ez nem nagy távolság Oktogontól kb 3 percre van gyalog Aradiban csak nem tudom pontosan melyik keresztutcánál, de nem kell sokat menni.
Arra járok dolgozni, aztán szoktam nézegetni mindig a kirakatot, mer szép.
Jó kis fake videó... egy kaméleon se tud ilyet produkálni, bármennyire is örülne neki a kedves népesség....
A kaméleon csak árnyalatokat tud változni, sötéttől világosig. vagy a környezetéhez igazodva igyekszik ezt megtenni, vagy pedig érzelmei kifejezésére (ha már-már fekete, akkor nagyon szarul tartod és valami nem tetszik neki, ha élénk, akkor kiválóan érzi magát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!