Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit kell venni egy kaméleon...

Mit kell venni egy kaméleon tartásához?

Figyelt kérdés

aug. 17. 22:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem abba kötöttél volna bele kölyök, akkor nem írtad volna bele, hogy bezzeg aki annyit ír h “jogosss xDdddd” az 71%os jézus

Kell két pofon kölyök, vagy bírsz a seggeddel?

Ha nem belém kötsz, ne írd bele, egyszerű, azt utána ne nagy szájuskodjál.

Ha nem akartál volna bele kötni, hogy az bezzeg fel van pontozva, nem írod bele, de valahogy muszáj volt oda írnod, mert azt gondolod el bújhatsz az anonim mögött.

Csak baszottul nem.

Szóval van még problémád a 71%-os felpontozásommal, vagy csak a saját le pontozásoddal van bajod?

aug. 18. 14:06
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
Siralmas 😭😭
aug. 18. 14:09
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
Miért itt kell kiélni magát sok embernek
aug. 18. 14:09
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy amúgy mert merem elfogadni hogy kb ilyen 50 felett és ősmagyar
aug. 18. 14:10
 15/27 anonim ***** válasza:
lefogadni*
aug. 18. 14:10
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Mert egy gyáva f*sz, azt ugat a monitor mögül, mikor pont azért kéne kulturáltnak lenni, mert nem tudhatod ki van a másik oldalon, azt nem háborogni másnak a pontozásán, de okvetlenül ki kellett emelnie a hozzászólásomat, mert nem bírta ki, hogy ne csippentse oda.

Mert kitérhetett volna valóban csak a saját le pontozására, de nem, másnak a fel pontozásába bele kell kötni egy vicces hozzászólás miatt.

Gyere le Borsodba b*szd meg, ha bajod van a pontozással, azt ne onnan kötekedj.

aug. 18. 14:12
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Azért ne vedd ennyire a szívedre, hogy lemertem írni, hogy aki nem is a kérdéssel kapcsolatosan ír, csak megjegyez valamit, miért kap 71%-ot, aki meg valaszolni próbál 0-át. Na most aztán

“kell egy pofon kölyök”😭😭 na ettől kellemetlenül érzem magam, és inkább mostmár megse nézem mit írsz mert becringeltem

aug. 18. 14:12
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Te ne hivogassal már ki boxolni középkorú ember létedre egy not mert bele kötött a te szazalekodba xdd
aug. 18. 14:13
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Ki hívok, ha ennyire egy tartástalan fasz főleg nő létére, hogy be bújik az anonim mögé, gyere akkor pm-be azt akkor dumáld meg mi a problémád a pontozásommal azt megbeszéljük kint azt meglátjuk " felnőtt " nő létedre eleve megjelensz-e

Azt ne onnan szúrogass másokba, mert nem tudod kiélni Magad

Azt cseszek Én arra, hogy nő vagy, nem jogosít fel arra, hogy fasz legyél a neten, csak mert anonim oldal és kötögess másba

aug. 18. 14:16
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem kotekedett veled, szerintem nem írtam személyre szóló serteseket, addig a pontig amíg nem kezdtel el trágárkodni, igen belekotottem a százalékba, és akkor ettől én most egy tartástalan vagyok? Hogy függ össze mindez?

nem fogok veled dm-ben beszélgetni arról, hogy mennyire rosszul vetted, hogy a te válaszod hoztam fel példának, hogy az miért annyi %

aug. 18. 14:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!