Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért ad ki vékony hangot egy...

Miért ad ki vékony hangot egy ékszerteknős? Olyan a hang, mintha egy kismacska nagyon halkan nyávogna.

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
szerntem az egy kimacska
2010. okt. 24. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Vékony?? Az enyém inkább olyan fújtatós hangot ad i mikor kiveszem. Nemtudom lehet hogy kicsit fél, vagy ideges. Amugy ha nem piszkálod akkor is kiadja ezeket a hangokat?
2010. okt. 24. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:
A barátnőm teknőséről van szó. Éjszaka a mamája mondta, hogy többször felébredt rá. Napközben is hallottuk a hangot, pedig senki nem volt a terrárium közvetlen közelében.
2010. okt. 24. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy megfázott? Nem buborékol meg "prüszköl"?

Talán olvastam valami ilyesmiről de nemtudom pontosan,

(előző voltam)

2010. okt. 25. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Buborékolást még nem láttunk és prüszkölni sem hallottuk. Utánaolvasok még, hátha találok valami hasznosat. :)
2010. okt. 26. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:

nem inkább sípoló hang? azt akkor adják ki, ha megfáztak. ha ferdén is úszik hozzá, akkor tüdőgyulladása van.

fújtatni is szoktak, ha hirtelen felemelik őket, vagy megijednek.

2010. okt. 29. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!