Mit csináljak a teknősömmel a tóban?
Össze lett rakva neki egy jó tó 2 szűrővel minden tiszta nem kaphatott betegséget a víz is elég meleg, 2 napot volt kint eddig egyhuzamban, de nem evett az alatt semmit. Frissen berendezett tó nincs benne semmi ennivaló amit ehetnek a tápjan kívül és a halakat sem ette.
Most visszahoztam az akváriumban, de ott se evett már 1 napja így összesen 3 napja nem evett.
Teljesen energikus nem sípoló az orra semmi baja nincs, de nem szereti a változást ezért most nem eszik meg bent sem.
Ugye ha éhes lesz enni fog? Vagy van valami jó tanács?
Kínai csikosnyakú
Páncélja olyan 25 cm hosszú most éppen nem olyan kicsi
Nekünk ékszerteknőseink vannak. Télen bent, nyáron kint. Amikor be vagy kivisszük őket, akkor előfordul, hogy egy hétig nem esznek a környezetváltozás miatt. A kisebbik teknősünknél fordul elő ez gyakrabban, vagy olyankor amikor a nagyobb bántja és külön kell tenni..
Én úgy hallottam, hogy 1 hónapig is simán kibírják étel nélkül, de ha mondjuk 1- 1.5 hét után sem eszik, akkor szerintem megnézetheted állatorvossal, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!