Meddig kell melegíteni a gekkót?
Figyelt kérdés
Most vettem neki egy 60w-os izzőt elég jól termeli a hőt. De nem égetném egésznap ígyis már szüleim megszóltak érte. Naponta hányszor kell és meddig hogy ne fázzon szegényke? Tudom hogy 30 fok körül kell neki tartani de egésznap akkor se tudnám égetni:S2010. szept. 13. 20:50
1/4 anonim válasza:
hát vegyél egy hőmérőt bele [link]
és ha lemegy 20ra akkor füccs be...
am igazábol egy 25 is elég nekem télen egész nap megy mert nekem leopárd gekkóim vannak de nyáron kihuzom mert akkor meleg van..
2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Hőmérőt veszek azt am is akartam. Nekem is leopárd gekkóm van amúgy. Annak nagyobb hőmérséklet kell?
2010. szept. 13. 21:09
3/4 anonim válasza:
Talajfűtést vagy fűtőkövet szoktak használni, ezek pár wattosak, jóval gazadaságosabban fűtik a terráriumot, igaz, jóval drágább is megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!