Milyen növényt lehet békás terráriumba ültetni?
Figyelt kérdés
Még nincs, de tervezem, és tóparti hatást szeretnék, kavicsos-iszapos talajon jól megmaradó növény érdekelne, tehát olyan breki lenne, aki vízben és szárazföldön is él.2010. szept. 12. 20:22
1/4 anonim válasza:
Nem votl békám csak sivatagi állatom de szerintem a műnövény is egy választás :D.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok műnövényt, a madaraimnak is igazi fa van, nem műanyag ülőke. :-)
2010. szept. 12. 22:56
4/4 anonim válasza:
Talán a szobai futókát kipróbálhatod, az mindent kibír.
Olyat én a lehel piacon vettem. Terráiumba raktam gekkó mellé.
Vizinövényekből meg az anubias az egyik legstrapabíróbb, de azt úgy teljesen a vízbe kéne rakni, létezik abból kisebb méretű is, és nagyon lassan nől, szóval nem fog kilógni a vízből. Olyat kell venni, aminek nincsenek oly nagy levelei, és az jól is néz ki.
Azt meg a nyugatinál tudsz venni pl:
VADON Díszállatüzlet 1067 Budapest, Podmaniczky u. 27. Tel.: 06-1-269-4785
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!