Milyen növényeket lehet terráriumba ültetni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 12:35
1/4 anonim válasza:
Pl.kaktusz.Csak ne olyan túl bokrosodó fajtát válassz, meg az is fontos, hogy milyen állatot teszel be hozzá, nehogy megegye, és esetleg valami baja legyen tőle.Kérdezd meg egy állatkereskedésben, vagy nézd meg, hogy ők mit tesznek az adott állat mellé, esetleg álatkertben is utánnanézhetsz :)
2/4 anonim válasza:
Grat az elöttem írónak..Kaktusz mi?...Mert a tüske nem bántaná az állatot...
Kérdező:
Nem mind1, hogy milyen állatod van, ez meghatározza, hogy milyen növényeket rakhatsz be.
pl: őserdei terrárium:
dracaena fajták, közömséges szobai futóka, anyósnyelv, ficus félék stbbstb DE pl a Phylodendron mérgező!!!
pl2:sivatagi:
Kaktusz? PErsze, hogy nem, tüskék.
Viszont: Kövi rózsa, aloe vera és szobai futóka szintán jó választás.
Ajánlom figyelmedbe:
www.terrarista.hu
3/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne pl.pók mellé kaktuszt tenni?A sivatagi állatok sem hülyék, és van többféle kaktusz is, ami nem szúr, én sem 10 centis tüskékre gondoltam..
4/4 anonim válasza:
Ha pók van, akkor felejtős a kaktusz. Gondolj bele, ha éppen vedlik, utána egy szúrás is elég, hogy az állat megnyomorodjon, annyira puha még az új bundija. Nekünk kispáfrány van beültete, azon előszeretettel dekkol több órát is akár :) ( a pók :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!