2/18 anonim válasza:
Léteznek már robotikus állatok amik akár megtévesztésig hasonlíthatnak az eredetire, külső buroktól függ, illetve a mozgás lemásolásának hatékonyságától. Ezt egy kígyónál nem nehéz megcsinálni...
3/18 anonim válasza:
Igen, léteznek ilyen állatok, amik robotikusak, de pont ezért kamu, mert nem egy élő, lélegző lény.
5/18 anonim válasza:
Egy komment szerint sima kígyó, amit benőtt a moha
6/18 anonim válasza:
Lehet igazi, mindennap fedezünk fel új fajukat. És? Ez nem a jeti. Csak egy valamilyen kígyó. Viszont ha nem kamu, tök érdekes. Remélem elengedték, nem bántották.
7/18 anonim válasza:
Láttatok már ilyen szőrös hernyót? Én igen. Miért ne lehetne nagyobba? Szerintem valós.
8/18 anonim válasza:
#7 És mondd már meg nekem a hernyó mi is? Tán nem rovar? A hüllő és a rovar fejlődési alakja nem ugyanaz oké?!
9/18 anonim válasza:
A vizekben elég fura élőlények vannak. Akár igazi is lehet.
10/18 anonim válasza:
Ha valódi, akkor 5 percen belül egy wok-ban kötött ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!