Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Teknős akvárium szűrése...

Teknős akvárium szűrése legolcsóbban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan (milyen fajta szűrővel,stb) tudnám megoldani, ha (nyilván)nem is olyan hatékonyan,mint külső szűrővel, de legalább "legyen szűrve" a víz "módon" egy 112l-es teknős akvárium szűrését? (Kb 80-85l a víz, ami ténylegesen benne van.)

Mivel külső szűrőre sajnos nincsen pénzünk, ezért valami más megoldásra vagyok kíváncsi, bár tudom nem fogok találni.. Ez az utolsó reményem,hogy ide ki írom, hátha valaki tud segíteni, valami olcsóbbat ajánlva (akár házi módszer, bármi, ahogy meglehet oldani)

Nem szeretnék tőle megválni, mert már nagyon a szívemhez nőtt, viszont sajnos elég szegény családunk van..

(Esetleg a világításához olcsóbban, ötlet?)

2021. dec. 24. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ezt építettem meg kezdő időszakomban amikor még túl sok pénzt nem szántam erre a hobbira. Nekem 54l-es halas akvában volt.

Egy teknősös akváriumba elég lehet bőven. Vagy egy meglévő belsőszűrőt alakítasz át, hogy ezt táplálja, vagy veszel egy akváriumi szivattyút, power head-et stb.

[link]

2021. dec. 24. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt pénzem azűröre olyan 60-70 liter van benne, de így is kell 1-2 hetente takarítani.
2021. dec. 25. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!