Van két fürge gyíkom. De nem tudom mit adjak nekik enni meg adhatok e nekik inni vagy hol tartsam őket?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 14:16
11/14 anonim válasza:
Ennek örülök! :) Hidd el így lesznek boldogok!
12/14 anonim válasza:
Honnan veszitek hogy a gyíkok fogságban nem táplálkoznak??
Bocs, de ez irtó nagy marhaság.
Amúgy a kérdésre a válasz: Engedd el őket. Majd szépen eltelelnek. Meg amúgy is védettek.
Ha netán hüllőt akarsz, nekik megfelelő terráriumban (fűtés, párásítás!!!) tarthatóak, kiválóan. Esznek is. Rovarokkal táplálkoznak (vannak növényevők is, pl. leguán), de csak kizárólag élőkkel!!Ez macerás. Kezdő állatnak nem ajánlom őket semmiképp.
13/14 anonim válasza:
Én azt írtam, nem biztos hogy táplálkoznak, ugyanis a a természetből lettek befogva. De teljesen mindegy, mert a magyarországi fajokat csak szakértők tarthatják terráriumban, a megfelelő engedély birtokában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!