Van két fürge gyíkom. De nem tudom mit adjak nekik enni meg adhatok e nekik inni vagy hol tartsam őket?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 14:16
1/14 anonim válasza:
Jobb ha azonnal elengeded őket, mielőtt elpusztulnak! A gyíkok téli álmot alszanak, ezt te nem tudod megoldani, és az sem biztos hogy hajlandóak lennének fogságban táplálkozni! Egyébként is minden gyíkfaj védett Magyarországon. Mégis mit képzeltél? Még azt sem tudod mit esznek! :S Ha hüllőt szeretnél tartani, menj el az állatkereskedésbe és vegyél magadnak! De ne a szabadból fogdosd be őket! Hány éves vagy?
2/14 anonim válasza:
amit csinálsz, azta törvény bünteti... engedd el őket és többé ne fogdoss gyíkot a szabadból.
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem arra volt kíváncsi, hogy ki tudja jobban oltani a másikat és, hogy törvény sértő-e vagy sem. Adni nem tudsz neki semmit ilyenkor mivel fogságban nem esznek a gyíkok és már közeledik a tél is. Engedd el őket vagy el fognak pusztulni!
4/14 anonim válasza:
senki nem oltotta, mi is pont azt mondtuk mint te, utolsó, úgyhogy nemtom miről beszélsz de mindegy
5/14 anonim válasza:
"Mégis mit képzeltél? Még azt sem tudod mit esznek! :S Ha hüllőt szeretnél tartani, menj el az állatkereskedésbe és vegyél magadnak! De ne a szabadból fogdosd be őket! Hány éves vagy?"
Erre gondoltam például, de még hozhatnék más példákat is! Már észre sem veszed, ha bunkó vagy ami elég nagy baj! Te nem voltál gyerek? Nem fogdostál gyíkokat a környéken? Ha városi vagy, akkor még megértem.
6/14 anonim válasza:
aki itt oltja a másikat, az te vagy, és nem pedig az első.
7/14 anonim válasza:
Gondolkozz el egy kicsit azon, amit írogatsz!
8/14 anonim válasza:
Első vagyok. Azért írtam ilyen hangnemben, mert előre látom, hogy nem fogja elengedni a gyíkokat, és sajnálom a szerencsétleneket! Ha már a szülei nem pirítanak rá, hogy hülyeséget csinál, hát megtettem én! Egyébként én is kaptam el gyíkokat kiskoromban, de csak megnéztem őket és el is engedtem... Nem ítéltem őket fogságra, mert felfogtam, hogy csak szenvedést jelentene nekik.
9/14 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket amúgy elengedem ha azt mondjátok meg sajnálom én is őket.'2 éves vok gyerek.
2010. szept. 12. 17:45
10/14 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok gyerek.
2010. szept. 12. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!