Miért tátogatja a száját és sípolt is az este a sárgafülü ékszerteknősöm, most viszont cuppogó hangot ad ki és néhányszor liheg?
Kis kavicsokat megeszi az nem baj, sőt jót tesz az emésztésének ;)
Nekem is volt amikor az egyik tekihez betettem egy kicsit, az elkezdett "sípolni"...de én inkább sírásnak nevezném.... Ha más baja nincs és természetesen ez csak 1 max 2 napig van, akkor semmi baj. De ha a sipolás valódi sipolás és nem sírás - nem múlik el - akkor különítsd el kammillás fürdő, vízhő emelés......
Jelezz vissza mi van a tekivel;)
Köszike, nagyon aranyos vagy hogy írtál :) Hát sírt is sipolt is, sőt olyan is volt egyik hajnalban mint a madárének. Nagyon megijedtem. Raktam bele meleg kamillás vizet kamillavirággal együtt és megették XD nah az biztos h nem tett rosszat neki. Lehet h féltékeny volt mert az ő helye volt( egyik albérlő csajé volt, de kettőt hozott, csak az egyik meghalt, ez pedig túlélte mert meg tudtam menteni-le volta szeme ragadva és kint búslakodtak, olvasgattam utánna h mi lehet a baja és szerencsére mára egy erőteljes, barátságos, vicces kis mohó falánk lény lett :) tehát már túlélte a lehetetlent is....
a sipolás előtt pár nappal került hozzá, egy tőle kb pár hónappal fiatalabb teknős. Ő egy nagyon félénk állatka. Nagyon féltettem h az első teknős bántani fogja. De csak a nyakát nyujtotta mert érdeklődött h ki ő mi ő...
Már nem sipol szerencsére annyit, de nem is láttam rajta betegség jelét, csak furcsa volt a sipolás- ha pedig beteg volt akkor lehet h a kamilla gyógyitotta meg, de akkor a másik miért nem kapta el amikor ő a kis balfácánka?
Nagyon szeretem őket ^^
Szívesen;)
Ha jól látom akkor már lassan 2 hete "sipolgat", szerintem ennyi idő után már elpusztult volna, így egyre jobban azt gyanítom, hogy csak fél/félt. A kamilla biztos nem ártott :D Egészségére :) Azért ha gyanus ill. mást is látsz rajta ismételd meg többször a kamillás fürdőt. Hőfokszabályzót meg emeld fel egy kicsit. Nekem 25 okon van;) ja és fedd le. A lefedés mindenképpen jó, főleg télen, mert akkor kevesebb az esélye, hogy megfázik;) (persze ne az egészet;):D))
tarajos tulajdonos;)
A teknősök nagyon jól vannak :D
Egy kis kép róluk :D
Nagyon bélpoklosak, és az eddig nagyon szerény is állandóan falna:)
Imádom őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!