Melyiket nehezebb tartani a Leopárd gekkót vagy a Kaméleont?
A kaméleont egyértelműen nehezebb mert a kaméleon nem egy olyan igénytelen állatt vele sokkal többet kell foglakozni mint a gekkoval. Ha pedig kezdo vagy akkor a gekkot ajánlom.
Ésmost egy szakállas agámába akarok belevvágni :).
próbálnám a tőlem telhető legjobban tartani őket meg annyira nem vagyok nagyon kezdő mert voltak állataim de a hüllők terén full kezdő vagyok.:):)
19/F
Szerintem a leopárd gekkó nagyon unalmas, egész nap alszik, nem csinál semmit. A sisakos kaméleon az legalább sokat mászkál. A törpe kaméleon az megint egy unalmasabb fajta :) A napaligekkó az szép, az nappal aktív, vagy a házigekkó is, a viziagáma is jó fej (csak az nagyra nő).
Nem tudom mért mondják a kaméleonra hogy nehéz tartani.
Csak kaját kell adni neki meg vizet, és a gekkóval is ugyanez a helyzet, szóval szerintem tökmindegy mit tart az ember.
Itt a kaméleonom, nem is nehéz tartani:
Egy fontos, hogy legyen 1 hüllős lámpája, ez a Repty glow 5.0 kell neki napsütés helyett, és kb 30fok legyen a terráriumba, meg venni kell neki vitamin port, azt néha szórni a kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!