Mivel tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy lehessen gabonasiklóm?
Az attól függ, hány éves vagy szerintem. Ha ilyen 14 körüli, sztm simán megcsinálják egy jó félévi jegyért!
De ez szerintem tényleg attól függ hány éves vagy.......
En nagyon sajnalom, imadom, szeretem a gyerekeimet, de kigyot (siklot) es pokot az en hazamban nem tarthatnak. Termeszetesen elmagyarazom nekik miert nem es bizom benne, hogy megertik majd (meg nem kertek ilyesmit).
Egyszeruen nem, nem birom elviselni a tudatot sem, hogy ott vannak, hiaba nekem hozzajuk nyulni nem kene.
Nekem is felnottkent lett egyebkent kutyam es macskam is, miutan elkoltoztem, mert a szuleim meg azt nem engedtek meg, de ugy erzem, hogy nem maradtam le semmirol.
Én megengedném de figyelmeztetnélek hogy sokáig élnek és kötelességed eltartani onnantól hogy megkaptad gondoskodni rólad.
A kutyát/macskát/nyulat bármi szőrös állatot nem engednék allergiás vagyok a tisztaságra és az én házamban/lakásomban szőrnek helye nincsen, de egy sikló ártalmatlan és tiszta.
16 éves vagyok, van egy 250 literes akváriumom, a Tesómnak egy 120 literes, valamint 2 görög teknőse, és 2 hangya kolóniája
Ezek mellé meg Anyáék szerint sok lenne még egy terrárium
Az az érv, hogy: Dehát Neki is több állata van, nem jött be😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!