Visszajön a gabonasikló a helyére?
A kígyók/siklók nem esznek túl sokat, a vadonba (ha kiszökött) tud magának kaját fogni, úgyhogy ha vissza is megy nem azért lesz, mert éhes.
Azt nem tudod hogy kimenet-e a házból vagy sem?
Nincs valahol szekrény alatt vagy ilyen melegbe valami hűvös helyen?
Nekem is volt gabonasiklóm, ő járkálhatott az egész házba, figyelt rá mindenki hogy nehogy baja essen, egyszer aztán eltűnt. 1 nap mulva a spájz sarkában találtuk meg, valószínű elment hűsölni.
Drukkolok hogy meglegyen
Mikor még pici volt az enyém többször is megszökött. Szerintem olyan könnyen azért nem fog magának semmit, bár ez nagyban függ attól, hogy merre élsz (vidék vagy belváros).
A házon belül mindig máshol bukkant fel, úgyhogy a legjobb tanács, amit adhatok, hogy járj nyitott szemmel és persze ahogy az előző is írta, nézd meg sarkokban, sötétebb helyeken.
Az enyém egyszer konkrétan egy kis résen keresztül bemászott a falban lévő téglák réseibe és nekem egérrel sikerült kicsalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!