Miért volt így belassulva ez a bazi nagy béka?
Tegnap láttam a fűben (félig napos időben) egy hatalmas nagy békát (akkora lehetett mint egy kisebb összecsavart zokni) de úgy be volt lassulva, hogy még a seprűvel való noszogatás hatására se nagyon akart ugrani. Állt kővé dermedve egyhelyben és csak néha szökkent egyet.
Miért csinálta ezt? Meghízott és nem bírta magát, esetleg valami módosult tudatállapotban volt?
Nincs külön kétéltűek kategória, szóval vagy a hüllőkhöz vagy az akvarisztikához (pl: törpe karmosbéka vagy más főleg vízi kétéltű inkább oda való) írja vagy csak “egyéb”-nek. Nem is hiszem ,hogy lenne annyi kétéltűs kérdés ,hogy külön kategória legyen, de szerintem a hüllők mellé oda írhatnák ahogy a “halak” mellett is ott az “akvarisztika”.
Egyébként csak szőrszálhasogatás de szerintem ez egy zöld varangy. De ez lényegtelen mert ahogy írták hideg volt s emiatt volt lelassulva. Majd helyrepattan ha melegszik az idő.
"Meghízott és nem bírta magát, esetleg valami módosult tudatállapotban volt"
Talán utána nézhetnél bizonyos dolgoknak hülyeségek írogatása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!