Van egy oktondi béka nálunk, mit csináljak vele ?
Figyelt kérdés
Szegényke valahogyan bejutott a padlás feljárónkba, nem tudom , hogy hogyan. 3 hétig kerestem mert csak a tesóm mondta, hogy van ott egy béka.
Tegnapelőtt megtaláltam, kivittem az udvarra. Minden rendben is volt, gondolom evett s ivott. Ma viszont egy vízgyűjtőbe megtaláltam, egy vödörbe , hogy őszinte legyek. Ott ugrándozott, nem tudott kijönni. Segítettem neki kijutni.
Most meg a kert helyett folyamatosan a falnak ugrál, látszik rajta, hogy elszánt, de cselekedete értelmetlen hisz az a ház fala. Már vagy 4 perce fejjel ugrik neki a falnak úgy fél percenként. Egyébként mocsári béka , de nekem csak Zsolti utalva a Belga - Zsolti a béka című zenére.
2020. jún. 19. 17:14
1/6 anonim válasza:
Vidd teljesen nyílt terepre szerencsétlent, akkor talán boldogul magától is. :D
2/6 anonymousreview60 válasza:
Ki a rétre, vízpartra vele!
3/6 anonim válasza:
Szegény brekusz, segíts rajta, ahogy mondták, vízpartra vidd ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amíg ezt a kérdést írtam tehát bejöttem a gépemhez Zsolti eltűnt. Remélem kiment a kertbe.
2020. jún. 19. 19:33
5/6 anonim válasza:
Ha legközelebb találkozol vele, vidd le a patakra.
6/6 anonim válasza:
Te jó ég! Ilyen helyekre is felmennek békák? Jesszusom!! 😨😨
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!