Mit ajánlotok görög teknős tartásához?
Figyelt kérdés
Engem leginkább azok érdekelnének, hogy milyen az életciklusuk mire érdemes odafigyelni, mivel érdemes etetni őket, és bármi ami hasznos lehet a tartásukhoz. Tervezek egyet beszerezni, habár régebben is volt, de akkor még kölyök voltam ,és inkább szüleim figyeltek oda rá nem én. Szóval bármi jöhet szívesen várom. Köszi!2021. ápr. 23. 02:21
1/1 anonim válasza:
Sokáig él 40-50 év. Színte kizárólag természetben gyűjtött gizgazokkal kell etetni. Úgy érdemes belevágni a tartásába ha kertes házban laksz, hogy tavasztól őszig ott lehessen a szabad ég alatt. 2.-3. életévétől teleltetni kell ami nem kötelező ha nemakrod pl szaporítani. Ilyenkor egy jó nagy alapterületű terráriumban kell tartani, vitaminozni az eleségét. uvb lámpával utánozni a napfényt. Talajnak kerti földet kell használni. Ezek a legfontosabb infók de a megfelelő facebookcsoportokban megkapod a válszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!