Hogyan alakítsam ki a fokozatosan emelkedő kavicsos-homokos részt a teknőseimnél?
úgy is megoldhatod, hogy nagyobb kövekre teszed rá ezeket a kicsiket, vagy valamilyen alapon rögzíted őket( egy félbe vágott flakon is megteszi), illetve a kavicsokat, esetleg fakérget ( ezt kezelni kellene).
A kavicsokat, vízben nem oldódó ragasztóval érdemes rögzíteni egy alapon, és akkor nem gurulnak szét.
A homok óhatatlanul meg fog folyni.
Olvass egy kicsit utána akvarisztikai könyvekben, oldalakon, mivel amit halaknál ügyesen alkalmaznak, lehet hogy átemelhető a teknőseidhez.
laposra vágott, használható köveket burkoló boltokban, kőudvarokban lehet kapni, viszont nem olcsók. Ilyen kis mennyiségben viszont szerintem tűrhető lehet az áruk.
Ha magad gyűjtenéd, érdemes olyan helyet keresned, ahol vannak palás kőzetek, azok így, kis lapkákban hasadnak, gyakran patakpartokon, illetve turista ösvényeken találni, én legutóbb a magyar oldalról, a kápolna felől mászva Írottkő felé vezető turista ösvényen láttam ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!