Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Innen mit vegyek egy szakállas...

Innen mit vegyek egy szakállas agámának? (linkel válaszolj léci)

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 7. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
2010. aug. 7. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez kell minden hüllőnek hogy tudjon napozni, és hogy a B vitamin be tudjon épülni a szervezetébe. Tehát akár szakállas agáma, akár viziagáma, akár nappaligekkó, akár kaméleon. Mindegyiknek ugyanaz kell.

[link]

(ha nincs ilyen, előbb-utóbb vitaminhiányos lesz)

Ezt meg mellé venném, és csak arra használnám, ha hideg van, akkor bekapcs, ez elég jól melegszik, így fűti a terráriumot pluszba.

[link]

Nálam a kaméleonnál most csak az első izzó van, az 28 fokot csinál önmagában, de ha hidegebb lesz, bekapcsolom mellé a másikat is. Amúgy az olcsóbbik helyett jó egy akármilyen 50wattos sima égő is amit otthon találsz.

ezek az állataim, gekkó, meg kaméleon, van egy viziagáma is, csak azt még nem fotóztam le

[link]

2010. aug. 8. 00:49
 3/9 A kérdező kommentje:
A terráriumot a gekkonak csináltattad?
2010. aug. 8. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

ahha

19ezer volt a terkó + 6ezer a háttér.

Összesen 25. Hát drága volt, de telefonon megrendeltem, idehozták teherautóval, aztán mostmár bármilyen állatot rakhatok bele. Profi terrárium szerintem.

A növényeket én raktam bele, de már ki is vettem, elkezdett hullani a levelük :) és raktam bele egy viziagámát is, és egy nagy tál vizet neki, hogy tudjon benne úszni. Azt a párologtató szarságot, ami ilyen fehér vízpárát csinált, azt pedig kivettem, mert elromlott 1 hét alatt :)

2010. aug. 8. 20:38
 5/9 A kérdező kommentje:
hol csináltattad mert akkor lehet én is csinaltatok.
2010. aug. 8. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:

06-20/970-4211 ez a szám a pasinak, aki csinál ilyeneket

A nevét nem tudom, de mindegy.

Kb 10 napot kellett a terráriumra várnom, mert hát megcsinálta a hátteret is, aztán annak pár napot még száradnia kellett. A háttér az valami hungarocell alap, cementtel, bevonva, és befestve csempefugázó anyaggal, asszem. De úgy nem olyan nehéz az egész terrárium.

90x60x40-es körüli méretű. Azért ekkora, mert ez úgy pont odafért a kanapé mellé, és onnan közelről lehet nézni jól :)

2010. aug. 8. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Csináltam újabb képeket, a vizi agámáról is.

6-16 képig

[link]

2010. aug. 8. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért ilyen kékes-lila, mert most csak a Repty glov 5.0 fénycső világít, annak meg ilyen fénye van :)

Ha nem fénycsövet veszel, hanem sima égőt, akkor annak szép fehér a fénye. Csak mondjuk ezt nem tudtam mikor megvettem a fénycsövet.

Szóval a fénycsöves lámpa mellé kell egy normális fehér fénycső is, de ha sima izzósat veszel, az használható önmagában is.

2010. aug. 8. 21:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Az agámának mennyiért csináltattad?
2010. aug. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!