Mi lehet a tekimmel?
szegény :S
rossz hallani mikor egy állat szenved :(
sajna nem tudom hogy mit kell tenni :S
jól értem, hogy viziteknősről van szó?
akkor szárított apróhallal kell etetni! "hús" kell neki, hogy megerősödjön! Én anno azzal etettem és semmi baja nem volt, még a szemgyulladása után is!
Fagyasztott apróhallal etesd,az a legjobb,mert minden tápanyag,vitamin megvan benne,amire szüksége van.Ez a legjobb mód a tekid esetében,mert hát beteg,és nem fog az élő hal után rohangálni(mert amúgy az élő még egy fokkal természetesebb,mint a fagyasztott).A szárított kaják nem túl jók,a szárítás során kimegy belőlük a tápanyag stb..Még jobb,ha vitamincseppeket,kalciumtömböt is veszel neki.Ha ez után sem javul az állapota,akkor jobb,ha megint elviszed állatorvoshoz!
Jobbulást a tekidnek!:)
tegnap este mikor betettem neki az egyik régen nagyon kedvelt kajáját .. megette !! ^^ olyan aranyos volt :) a szeme sokkal jobban van már, és a viselkedése, is a régi :)
milyen halakat adhatok neki? gilisztát ehet?
köszi a válaszokat :)
A szemdagadás A vitamin hiány jele, több mint valószínű, hogy za orvos is ezt adott neki kiegészítve egy multivitamin keverékkel.
A szárított halat felejtsd el kérlek! Az kb csak nasinak jó, mert tápanyagban szegény!
Ahogy javasolták is, fagyasztott ahalat adj neki kiolvadás után. Ez legyen az eleség 80-90%a!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!