A békák ellen van valamilyen írtószer?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 16:21
11/19 anonim válasza:
Jajj, én szeretem őket!!!! 8-> (igaz, csak ugy 1 méterrol minimum) mert megeszik a szunyogokat, azok aztan beste mocsok állatok!
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tippeket, tanácsokat!:)
2010. júl. 29. 12:53
13/19 anonim válasza:
teknős vagy béka? am nemtom mért undorocc tölük.aranyosak :)
14/19 anonim válasza:
Szia.örülj hogy vannak nálatok békák,ez csak azt bizonyítja hogy nem szenyezett a talaj felétek.Tudományosan bizonyitott.
15/19 anonim válasza:
szia!
vecsésen laksz?csak azért kérdezem,mert mi is ezzel szenvedünk...tele megy mindíg a medence...de én írtani akarom őket..undorodom tőlük...fújjjj...ha tudsz valami jó módszert légyszi írd meg!köszi
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak! Bocsi, hogy eddig nem írtam, elvagyok foglalva a babómmal!:)
Nem Vecsésen lakom, de nálunk is rengeteg a béka, nagyon résen kell lenni, be ne jöjjenek az ajtón.
Hogy ezt elkerüljem az ajtó elé sót szórtam és láss csodát a békák nagy ívben elkerülték a bejáratunkat.
2010. aug. 30. 12:52
17/19 anonim válasza:
huu hogy ez az utolsó válasz mennyire segített!!!! nagyon szépen koszonom ! aza gond hogy nekunk nem csak az udvaron vannak hanem már bent a házba is! bejonnek az ajton es nem tudjuk mindet elkapni,de kiprobalom ezt a sózást mer nem kellemes ugy járni ebbe a házba hogy akarhol megláthatod ot! mert en is undorodom toluk!!!
19/19 anonim válasza:
Nekünk az a gondunk velük, hogy a múlt évi árvíz miatt nagyon megugrott az itteni békapopuláció. Olyan sokan vannak, hogy már zavaróak. Nem félek a békától és nem is undorodom, de már a fűnyírás is körülményes miattuk. Nem lehet vhogy őket elijeszteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!