Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kicsi ékszerteknőssel lehet...

Kicsi ékszerteknőssel lehet "játszani"? Úgyértem nem lesz baja/kedveli ha simogatják, kiveszik a vízből, beszélnek hozzá, stb? 14/L

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 19:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
értem :))
2010. júl. 17. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

13:51 -es vagyok

am. nem puszilta hanem a 2 békát pusziltatta össze.

+ várat épitett nekik kockákból

2010. júl. 18. 21:09
 13/18 A kérdező kommentje:
jaaaa XDDD
2010. júl. 19. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én tekim (sárgafülű ékszer)nincs meg 1 honapja,de ha belépek a szobába rögtön odajön az üveghez és probál kijönni,én ki szoktam venni (amit nagyon szeret,és utál visszamenni,pedig jó a helye :D ) és hagyom hogy másszon amerre akar (kivéve ilyen kis helyekre,vagy ágy alá stb... )és általába mindig felmászik a lábamon meg a kezemen xD . Én el szoktam vele lei,és ugy érzem,hogy élvezi :)
2010. júl. 31. 08:40
 15/18 A kérdező kommentje:
lehet az enyém fél tőlem vagy nemtudom. ha odahajolok az üveghez, behúzza a fejét :(
2010. júl. 31. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát.Nekem szerencsém volt,mert az első napján nálam kicsit félt,de csak tél egy picit huzta be a fejét.utána már nem hagy békén ki akar jönni,és végig rajtam csüng :D. Nekem igy egyedül van a tekim,de veszek hozzá egy másikat,hátha ugy egy kicsit békénhagy xD. sztm jobban megszokná a társaságot ha vennél hozzá egy barátot.csak ne legyenek eltérve a nagyságba :).
2010. júl. 31. 15:18
 17/18 A kérdező kommentje:
2en vannak :)
2010. júl. 31. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:
:D akkor nemtom :). am ha mindennap kivezsed,késöbb nem fog annyira harapdálna,és nem lesz vad
2010. aug. 2. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!