Vissza engedjem a teknősöm a természetbe? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy parkolóban találtam rá még kb 3 centis kisteknősként a napon kiszáradva. Nem mozdult ezért felvettem és elkezdtem locsolgatni vízzel végül magához tért és hazahoztam, nem szerettem volna ott elengedni mert nagyon kicsi volt és víz sem volt a közelben. Kb 6-7 hónapos lehet most és úgy látom nem igazán érzi jól magát az akváriumban. Elméletileg mocsári teknősről van szó. A kérdésem igazából arra vonatkozik hogy ha most elengedném valami vízparton akkor képes lenne -e táplálékot szerezni magának illetve túlélné -e révén hogy sosem kellett egyedül boldogulnia. Köszi a válaszokat.2019. szept. 7. 18:54
11/13 anonim válasza:
7. Vagyok engem miért akarsz nevelni? Évekig teknősök mentésével foglalkoztam. A mocsári teknősök pedig nem kerülnek az állatkerti tóba mert az teli van ékszerteknőssel. Ott nem élne túl. Repatriálásrs kerülnek az egészséges példányok. Kedvrs kérdező. A teknős nem a parkolóban született. Tehát túlélt valahogy. Oda lehez úgy került hogy elvitte valami madár és lepottyantotta. Ha egészséges most engedd el. Most még jó az idő.
12/13 anonim válasza:
Utolsó! Nem eszi meg a zöldségeket. Nem nyúl! Kisebb halakat puhatestűeket rovarokat rákokat eszik. Sok kálciumra d vitaminra a vitaminra van szüksége. Nem tudod otthon laikusként szakszerűen tartani. De nem is lehet mert védett állat. Már ha egyáltalán valóban mocsárit találtál. Fekete sárga pöttyökkel? Ha nem akkor isten őrizz, hogy elengedd. Ha igen meg ne várj vele mert ha jön a hideg nem fog túlélni ha nem szed valami kondit magára. Amit nálad nem fog.Állatkertbe vagy nemzeti parknál kéne leadni. Egyáltalán hol történt mindez?
13/13 anonim válasza:
Igen? Pedig 5-re értékelték. Azóta is a természetvédelemben dolgozom. Bocs hogy valós segítséget tudok nyújtani nem nevelő célzattal baszogatok másokat. Lehet irigykedni nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!