A teknős tud zajt csapni? Vagyis lehet egy teknős akvárium mellett aludni?
Szia!
Nekem 25 éve vannak teknőseim és igen, lehet mellette aludni:) nagyon csendes állatok, a teknősnél már csak a hal csendesebb:)
zajongani nnem tud, de finom motoszkálást hallhatsz :)
bár az enyém átszuszogja az éjszakát és a sokszor a nappalokat is... most élénk, tetszik neki a kánikula
Nem, mert hangosan bömbölteti az elhangolódott gitárját, ráadásul hamisan is játszik.
Legalábbis az enyém ezt csinálta
Egyszer fel is vettem, ahogy gitározott a haverjaival:
Megszokás kérdése. Én évekig aludtam hörcsögök mellett, egymással veszekedtek, kapartak, rágtak, nyikorgott a futókerék, de simán aludtam, aztán volt 1 év szünet és utána az újat ki kellett raknom mert zavar. Voltak csigáim és éjjel arra keltem, hogy ahogy az üvegen kanyarodva mászik, húzza a házát az üvegen és iszonyatosan csikorog-na őket is kiraktam.
Ilyen alapon a teknős is adhat hangot, attól függ milyen alvó vagy, h zavar e a szűrő zúgása, a tekipáncél koppanása az aksin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!