Nem esznek a malacok (sertesek) mit tehetek?
Lehet,hogy rohejesen,fog hangzani ,de van 2 darab 6 honapos malacunk,(nem eliras ) ez igy van sajnos :(
Mar mindent megprobaltunk ,buza,kukorica darat ,csak turkalnak benne ,nem tetszik semmi se nekik,nem hogy hiznanak ,hanem majd hogynem fogynak.Kerlek segitsetek,mert meg koraiak lennenek malacsultnek is.
Elore is koszonom!
Akkor marad az hogy koplaltasd meg Őket, nem baj ha eddig se ettek sokat. Almaecetes víz nagyon jó a gyomruknak azt is csak ajánlani tudom. Lehet kapni ilyen illatosító port, azt hiszem vanilliás, keverd azt is a kajájukba hátha.
A másik próbáltad már nekik forrázva adni a darát? Esetleg korpával keverve.
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de ha hét hónapos hízó 25-30 kg abból már semmi sem lesz.
Csak feleslegesen eteted meg tartod őket. Nézesd meg azért orvossal, hátha mond valamit, vagy valami étvágygerjesztőt tud adni nekik, de én nem sok reményt fűznék hozzá, főleg, ha azt írod, hogy rendszeresen féreghajtva vannak, tehát biztos nem férgesek.
Szerintem jobb lenne őket levágni, akármekkorák is, s tavaszra újakat beállítani. Ne onnan vedd őket, ahonnan ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!