Kakas törött lábbal?
Ma reggel óta sántít az egyik lábára. Nem láttam, hogy konkrétan baleset következménye-e vagy valami más. Amúgy meg láthatóan jól van, eszik.
Mit tegyek vele ?
Elkülönítőbe tenni a tyúkoktól, együtt hagyni, vagy levágni?
Megenni lehet még ? Már három éves.
Állatorvos, amelyik a településünkön van, nem foglalkozik baromfival.
Eszik rendesen, csak zöldet nem akar. Tehát magokat, gyümölcsöt, kenyeret eszik.
Arra gondoltam, hogy az elkülönítőben nagyon keveset tudna mozogni és ha tényleg eltört a lába, meggyógyulhatna.
"sántít az egyik lábára"
Ha eltört volna, nem sántítana, hanem rá sem bírna állni.
Fájós lábbal is eleget tud tenni férfiúi kötelességének, ne büntesd elkülönítéssel.
Nincs jól. Ma már menni se próbál, az ennivalóig se. Ha dobok neki, akkor megeszi, kivéve, ha tyúkok a fürgeségükkel el nem eszik előle. Estefelé megpróbálok adni külön neki.
Ha nem lesz jobban, akkor a jövő héten tényleg mehet a levesbe. :-((
"Fájós lábbal is eleget tud tenni férfiúi kötelességének"- a halvány szándéka sincs ma már neki rá
A kakas ma este levesre előkészítve.
Tetra-H a típusú volt. (Soha többet ilyent!)
Nem én vágtam, hanem aki nálam jóval tapasztaltabb. Kiderült hogy nem volt törve a lába. A belső vizsgálata az öregedés jeleit mutatta.
combízület kopás?
vagy milyen "öregedés"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!