Mai fiatalok vágtatok már csirkét, és fel is dolgozzátok ha kell?
Figyelt kérdés
Csináltál már ilyet? Vágás, kopasztás? Milyen gyakran?2018. máj. 18. 21:09
21/31 anonim válasza:
Anno még 6 éve most vagyok 20 de annak idején csináltam egy párszor és túléltem, tavaly vágtam le 3 nyulacskát oké valakinek szomorú de nagyon finom és egészséges is.
22/31 anonim válasza:
Nem vinne rá a lélek arra, hogy megöljem az állatot, még ha az csirke/kacsa/nyúl vagy ilyesmi. Szomszédban régen volt disznó, mikor disznóvágás volt, mindig befogtam a fülem.
Most 20 éves vagyok, hasonlóan vagyok, hozzá nem nyúlnék a feldolgozásra váró állatra, mert a látvány, a szagok miatt hánynék (érzékeny vagyok ilyenre).
De attól még nagyon is szeretem a húst, sokat eszek, nyitott vagyok. Persze az egyéni vélemény, hogy a vér megevését már gyerekként is morbidnak tartottam.
20/lány.
De aki csinálja, főleg korom beli fiatal az előtt tisztelettel adózom!:)
24/31 anonim válasza:
Nem, mert nem kell szerencsére. Annyira nem szeretem a húst, hogy bármilyen helyzetben rá lehessen kényszeríteni. 20l
25/31 anonim válasza:
A nagyszüleimnél mai napig van baromfi és mindig segítek.
Ja és őstermelő szeretnék lenni és továbbra is állatokkal akarok foglalkozni.
21/L
26/31 anonim válasza:
Meg tudnám csinálni, ha arra kerülne sor, láttam elégszer, hogyan kell. De nem akarok levágni semmilyen állatot, nem csináltam soha, és ha nem nagyon muszáj, nem is fogom. A kopasztás, felbontás menne gond nélkül, csak ne nekem kelljen megölni.
27/31 anonim válasza:
Igen rendszeresen vágok csirkét, kakast. Szinte minden hétvégén. Szeretem tudni mit eszek. 24 L.
28/31 anonim válasza:
Igen. Holnap reggel is fogok 2 kakast vágni:) 28. N
29/31 anonim válasza:
Csirkét nem, mert már a nagyszüleim sem csinálják. De nyulat azt igen és a disznóvágáson is aktivan tevénykedek a véres culákkal :D
30/31 anonim válasza:
Vágni nem, de segítettem már benne. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!