Hogy vágjam le a kacsámat? Sosem csináltam még ilyet.
"Régen vertem már agyon kutyát, amikor az megveszett"
Reméljük ültél is miatta sitten....
Erre is vannak videók a neten keress rá. Nyakát kell elvágni éles késsel miközben lefogod a lábaddal . Másik megoldás a tölcsérbe húzás amiből csak a fejét húzod ki,aztán nyissz.
kreatívan elkészíthető ez a készség akár lemezből akár utcai bójából is.
Bocs, éltem már a kilencvenes években. Pont leszärom milyen állatvédelmi törvények voltak, az állatkínzás az állatkínzás akkor is. Legalább ne hirdesd ilyen fennkölten a kegyetlenségedet.
Egyébként meg személyes tapasztalat hogy nem olyan egyszerű levágni a kacsát, nem úgy van mint a csirkénél hogy elvágod a torkát és annyi, fél órán át még kínlódni fog szerencsétlen. A a torok után a tarkóján a csigolyákig is be kell vágni hogy eltaláld az ütőeret és kivérezzen fél perc alatt.
Van három házad Pesten, ez nagyon fontos a kacsavágáshoz (!), de két kacsa levágásához HELP? kell.
El kell vágni a nyakát és kivéreztetni. Kopasztóvízbe mártani, majd a tollakat kitépni, megmosni, kibelezni, ha kell darabolni.
Hová "fejlődött" ez a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!