Hány hónapos kortól tojik a magyar fehér kacsa?
Figyelt kérdés
Van 5 db kacsám, olyan 4-5 hónaposak. Létezik, hogy ennyire korán elkezdjenek tojni? Biológiailag kizártnak tartom, de mint az embernél a hormonális elváltozás okán gyermekkorban menstruálni, előfordulhat korai tojásrakás? Találtam ma az udvarban egy hófehér, elhegyesedő végű 65g-os tojást. Japán tyúkom és vörös tojóm van. Egyik sem tojik ilyen színűt és méretűt, Ezért gondoltam a kacsára.2017. júl. 17. 08:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem 10 hónapos korban már tojni fognak, bár nekem tyúkjaim vannak nem tudom hogy és mint van a kacsáknál, sajnálom hogy nem tudtam sokat segíteni):
2/2 anonim válasza:
(1. Vagyok) viszont ha tojtak egy tojást ami valoszinuleg az ovek, lehetseges, hogy az egyik elkezdte!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!