Mit tegyek ha nem akarja megugrani a kutyám a szuka kutyát?
A probléma ott van, hogy akinél a szuka van, az egy 12 éves gyereket vesz rá, hogy a kutyája fedezze az övét...
Először neveld meg a saját kutyádat, mert dominálni. Ha ezt hagyod neki olyan hamar a fejedre fog nőni, hogy csak nézni fogsz.
"Nekem a kutya nem haszonállat csak úgy szólok"
Csak úgy szólok, hogy tudok olvasni : gyik --> állatok --> haszonállatok témakörben vagyunk. És ha nem haszonállat lenne, akkor nem szaporítanátok.
Kedves kérdező, a felfogó képességeden látszik, hogy 12 éves vagy.
Nagyon sokan segítettek, de akkor én is leírom:
Ivartalanítsátok a kutyát, és neveljétek meg!
Mindenki érdekében.
Én csak azon röhögök, hogy úgy ugrotok neki egy 12 éves tudatlan kölyöknek, mint valami köztörvényes bűnözőnek :D
"A szaporító!!!" :DD 12 évesen :D
Jaj Istenem, mintha ti soha nem lettetek volna 12 évesek, és nem tudnátok, hogy egy 12 éves az ilyen kaffogásból csak annyit fog megérteni, hogy a szemét kutyanáczik bántják :D Esetleg, ESETLEG ha azzal kezdtétek volna, hogy gyerekhez méltó (értsd: nem leereszkedő, negédes, "hülyegyerek" takonycsíkon csúszva) megpróbáljátok elmagyarázni, hogy miért rossz az, amit csinál, akkor még meg is értette volna.
Mostanra sikerült elérnetek, hogy ne is AKARJA megérteni. Gratulálok. Így kell valakit rávenni arra, hogy ha felnőjön, csak azért is szaporító legyen :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!