Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Mit tegyek ha nem akarja...

Mit tegyek ha nem akarja megugrani a kutyám a szuka kutyát?

Figyelt kérdés
Egy 2 éves kan skótjuhászom van és az egyik barátunk megkért hogy most tüzel az ugyanilyen fajtájú szuka kutyájuk nem akarjuk e pároztatni. Első nap csak barátkoztak de második nap már a szuka megállt a kutyámnak és a farkát is elcsapta mutatva azzal hogy szeretné ha több is lenne köztük de a hülye kutyám nem vette a lapot mi lehet ennek az oka? Két évesen már érettnek kéne lennie a pároztatásra nem? Otthon van egy másik kutyánk egy németjuhászt szintén kan vele folyamatosan gyakorol lehet hogy meleg? Létezhet kutyáknál melegség?
2017. jún. 5. 21:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nekem a kutya nem haszonállat csak úgy szólok
2017. jún. 6. 07:20
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

A probléma ott van, hogy akinél a szuka van, az egy 12 éves gyereket vesz rá, hogy a kutyája fedezze az övét...

Először neveld meg a saját kutyádat, mert dominálni. Ha ezt hagyod neki olyan hamar a fejedre fog nőni, hogy csak nézni fogsz.

2017. jún. 6. 07:30
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem engem vettek rá a szüleimet vettek rá nekem csak azért kelett beleegyeznem mert papíron az en kutyám és a szüleim nem akaetak a beleegyezésemen kívül belemenni a dologba
2017. jún. 6. 12:00
 24/30 A kérdező kommentje:
Vagyis nem rávették őket hanem felajálották
2017. jún. 6. 12:23
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem a kutya nem haszonállat csak úgy szólok"

Csak úgy szólok, hogy tudok olvasni : gyik --> állatok --> haszonállatok témakörben vagyunk. És ha nem haszonállat lenne, akkor nem szaporítanátok.

2017. jún. 6. 13:26
 26/30 A kérdező kommentje:
Jó most életemben egyszer nem tenyésztehet a kutyámst má az is meg van tíltva vagy mi amúgy meg lehetnétek kedvesebbek mert feltettem egy kérdést nem kellene mà egyszerre otrombán válaszolni mint egy kedves kommentelő is írta nem én vágom Kóreában a kutyákat hogy ezt érdemeljem miért nem lehet egy normális és kedves választ adni a kérdésemre de innen látszik a magyarok segítőkészsége
2017. jún. 6. 14:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a felfogó képességeden látszik, hogy 12 éves vagy.

Nagyon sokan segítettek, de akkor én is leírom:

Ivartalanítsátok a kutyát, és neveljétek meg!

Mindenki érdekében.

2017. jún. 6. 15:52
 28/30 anonim ***** válasza:
25%

Én csak azon röhögök, hogy úgy ugrotok neki egy 12 éves tudatlan kölyöknek, mint valami köztörvényes bűnözőnek :D

"A szaporító!!!" :DD 12 évesen :D

Jaj Istenem, mintha ti soha nem lettetek volna 12 évesek, és nem tudnátok, hogy egy 12 éves az ilyen kaffogásból csak annyit fog megérteni, hogy a szemét kutyanáczik bántják :D Esetleg, ESETLEG ha azzal kezdtétek volna, hogy gyerekhez méltó (értsd: nem leereszkedő, negédes, "hülyegyerek" takonycsíkon csúszva) megpróbáljátok elmagyarázni, hogy miért rossz az, amit csinál, akkor még meg is értette volna.

Mostanra sikerült elérnetek, hogy ne is AKARJA megérteni. Gratulálok. Így kell valakit rávenni arra, hogy ha felnőjön, csak azért is szaporító legyen :D :P

2017. jún. 6. 18:16
 29/30 anonim ***** válasza:
34%
Hát kb.El vannak szállva a tudásuktól ami egy rakat semmi. + Bun@k is.Ugye azt eleve tudni kéne hogy ilyen fiatal korban a tudatlansá nem a személy hibája.Ez mind a szülők számlájára írható.Csak hát ezt is fel kéne fogni.Ezek után gondolm hogy mennyire inteligensek a válaszolók.Átgondolatlanul nagy felháborodással kezelik az ilyen kérdéseket,természetesen teljesen feleslegesen mert tehetetlenek az ügyben.De mind 1 is.
2017. jún. 9. 15:56
 30/30 anonim válasza:
Miért kell bántani szegényt? Hisz ő csak segítséget,tanácsokat szeretett volna kérni. Ahelyett hogy megcsillogtatnátok a segítőkészségeteket elkülditek melegebb éghajlatra csak azért mert kérdezett valamit. Egyszerűen szánalmas. Még jó hogy nincs tisztában a dolgokkal hisz gyerek. A sok komment közül pedig ezeket nem értem:”ivartalanítsátok a kutyát”. Miért kéne ivartalanítani? Lehet hogy ez az én saram de én sohasem voltam híve az ivartalanításnak. Nekem egyszer sem volt ivartalanított kutyám. A másik nem törzskönyves kutyát miért ne lehetne szaporítani? Azért mert lehetnek rejtett betegségei? Akkor ezek szerint azokat az anyákat is el kell ítélni akiknél kiderül hogy beteg de gyereke van vagy gyereket vár? Nekem ez annyira magas hogy törzskönyv. Ők is kutyák annyi a különbség hogy az egyiknek van papírja a másiknak nincs. Lehet én vagyok a hülye de egyáltalán nem értek egyet sok válaszolóval. Szerintem ne ivartalanítsátok. Az pedig hogy olyan dolgokat tesz a másik kan kutyával amik félreérthetők lehetnek. Szerintem ez teljesen normális. Nálam is két kan kutya van és mindig uralkodni akarnak egymáson. Mondhatjátok azt hogy meg kéne nevelni őket de minek. Ha valamelyik ember ugyan úgy felsőbbrendű akar lenni a masiknál az is meg fog tenni mindent ennek érdekében......
2018. okt. 22. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!