Ignácz jános kérdése:
Ha a szuka nyul nem ivarzik és a bak nyul megbakolja vemhes lessz e?
Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 19:57
1/6 anonim válasza:
Anyanyulnak hivjak,es ugratasnak.Szoval ha az anyanyulat beugratod a baknyullal,es az megall neki,akkor igen.Ha a baknyul 3szor leesik rola-szoval figyelni kell.3nap mulva tedd vissza a baknyulat-ha az anyanyul fut elöle,akkor 30nap mulva lesznek kisnyulak-többször csinaltam mar.A baknyul nem lehet Sem az anyanyul testvere,sem az apja.
2/6 anonim válasza:
Ha az anyanyul felkeszült az ugratasra,akkor lehasal a bak elött es felemeli a farkat,a bak toppant egyet,es raugrik,majd visito hangot ad,es leesik rola-ezt kell megvarni3szor-ha nem all meg az anya,akkor varni kell 1-2napot,es ujra probalni.elsö voltam.
3/6 anonim válasza:
erdekes ezt elöben latni az tuti:)
4/6 anonim válasza:
Megerőszakolhatja,de ha nincs peteérése,nem lesz belőle semmi!
5/6 dkattila válasza:
A folyamat ugyan az, mint az asszonyoddal...
6/6 anonim válasza:
Sokat tanultam!
Ma már érdemes volt felkelnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!