Vágtok Márton napon libát?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 20:47
1/7 anonim válasza:
Furan neznenek a szomszedok, ha itt a teraszon nekiallnek, az tuti...
2/7 anonim válasza:
Még gyerekkoromban is csak csirkét vágtak a felmenőim. Én nem s alapos éhezés kellene, hogy elkezdjem...
Nem is tudom, ettem-e életemben libát. Kacsát gyerekkoromban igen, de libát...?
4/7 anonim válasza:
Nem, pedig megígértem Gedeonnak, hogy ha még egyszer meg akar csípni, akkor megmosom a lábát.
Így inkább a piacon veszek aprólékot és combot, no meg hájat.
Az aprólékból jól bezöldségezett levest készítek és ludaskását (olyan igazi, hagyományos módon), a combot megsütöm és egy kis tepertővel együtt tálalom a ludaskása tetején.
5/7 anonim válasza:
Nem. Panelben lakunk, a 15. emeleten.
6/7 anonim válasza:
Eszembe nem jutott volna, már a szüleink sem Mártonoztak. A környezetemben sem nagyon tapasztaltam, annak ellenére, hogy feleségemmel más-más kis faluból származunk. Éppen ezért kedves a kérdésed. Már olvasni is szívet melengető!
7/7 anonim válasza:
Mi rendszeresen vágunk ilyenkor november december környékén, főleg az ünnepekre libát. tavasztól mi neveljük, nem sokat vagy 20-30 darabot. Így télen elkopnak fokozatosan. Noha tudom, sokan sajnálják de a húsuk viszont nagyon ízletes, jól elkészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!