Amikor cuki állatot dögönyöztök, ti is hülye pofát vágtok?
Én is vágok egy fejet az biztos! Plusz gügyögök mint a kisbabákhoz szoktak. Jól elnyújtom a szavakat, "Jaaaaaj de éééééééédes kíííííícsi cica! Olyan szééééééép vagy, naaaaagyon szééééééép. Ütyüpütyi.." És ezt órákig bírom csinálni. :D
Nem csak a kis állat érzi jól magát a dögönyözésben, de még én is!
Jaj, de megnyugodtam..:)
Azt hittem, csak én vagyok ilyen zizzent..:) Már bocsi!
Családom kicsit (?) furcsán néz rám, mikor a macsekkal én is úgy beszélek, mint a negyedik válaszoló..
Különböző nevekkel is illetem..van neki rendes,de azért kap még.Férjem is olyan furcsán néz rám...szerintem irigy.
Na, ez már legyen az ő baja..Mondjuk, neki nem is szoktam gügyögni...:)
mondom neki, hogy Cunciiiii, Niciiiii, Malackaaa, édike. és a férjem kedvence: túl cuki vagy ahhoz, hogy igaz legyéééél! :D
ezen behal. hogy hogy lehet egy macskának ilyeneket mondani...
Ennyi állatbolondot..:)
Na, ezért szeretek ide járni..:)
Tényleg olyan cukik, nem is igaz..:)
"Túl cuki vagy ahhoz, hogy igaz legyéééél!"
:D Ez nagyon aranyos!!!!
Én ilyeneket szoktam még mondani: "Hogy lehet valakinek ilyen csinos kis feje?", "Azt hiszed csak mert tökéletes vagy, már mindent megtehetsz?" "Ne nézz így rám, felesleges, mert már rég meghatott."
:D De ezeket mind úgy mint egy kisbabának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!